MET PASSIE MEESTERLIJK BOUWEN

85 jaar ervaring - eigen vakmensen - transparant in kosten - alle disciplines in huis

Villa te Hengelo

luxe villa bouwen - Villa te Hengelo - voorzijde villa - Lichtenberg Exclusieve Villabouw

Villa met luxe bijgebouw voorzien van alle gemakken

Dat dit een royale villa is, is gelijk te zien aan de buitenzijde! De hoge entree met dubbele voordeur en raampartij springt meteen in het oog. De villa lijkt haast symmetrisch, maar verschilt toch echt aan voor- en achterzijde. Aan de achterzijde is bijvoorbeeld een dakterras geplaatst, doorgetrokken in een dakkapel. De verrassing van deze villa is toch zeker het bijgebouw met buitenkeuken, bar, dichte garage en open garage!

U komt binnen in een grote hal met vide en vanuit hier kunt u doorlopen naar de eetkamer en een werkkamer. Aan de linkerzijde van de eetkamer bevindt zich de keuken en aan de rechterzijde de woonkamer die doorloopt van de voorzijde naar de achterzijde. Vanuit de keuken is er toegang tot een portaal naar de berging, kelder met installaties en het overdekte terras.

Naast de vide in de hal zit de trap naar de 1e verdieping. Op deze verdieping zijn maar liefst 4 slaapkamers gesitueerd waarvan de master bedroom toegang heeft tot het grote dakterras aan de achterzijde. Naast de slaapkamers zijn er nog 2 badkamers, één met een ligbad en één met wasgelegenheid. De wc is separaat tussen de twee badkamers geplaatst.
Tegenover de trap naar de verdieping zit de trap naar de zolder met hobbyruimte.

Een ontzettend royale villa dus die van alle gemakken is voorzien!

Uw eigen moderne villa bouwen? Lees meer op onze website of neem contact op!

Gegevens villa

Inhoud 1240 m3
Oppervlakte begane grond 194 m2
Oppervlakte kelder 15 m2
Oppervlakte 1e verdieping 111 m2
Oppervlakte 2e verdieping 50 m2

Gegevens bijgebouw

Inhoud 350 m3
Scroll naar boven