MET PASSIE MEESTERLIJK BOUWEN

85 jaar ervaring - eigen vakmensen - transparant in kosten - alle disciplines in huis

Moderne villa bouwen

Plannen om een eigen moderne villa te bouwen? Bij Lichtenberg Exclusieve Villabouw is alles mogelijk om uw persoonlijke villa te bouwen. Omdat u gericht op zoek bent naar het bouwen van een moderne villa heeft u vast een aantal wensen en eisen waaraan uw villa moet voldoen. Bijvoorbeeld strakke lijnen, veel ruimte in de woning, neutraal kleurgebruik aan de buiten- en binnen zijde of materiaal van de gevel die doorloopt in uw woning. Wij raden daarom ook aan om bij een eerste gesprek uw eigen moodboard mee te nemen met voorbeeld afbeeldingen van uw wensen, onze architect krijgt daarmee een goed beeld en inspiratie voor een ontwerp!

De eerste stap naar uw eigen villa

Om u van tevoren een beeld te geven welke stappen doorlopen worden, hebben wij een 10-stappenplan gemaakt. In dit stappenplan leggen wij uit wat er gebeurt van de eerste kennismaking tot aan de oplevering.

De eerste stap is dat wij u uitnodigen bij ons op kantoor in Rijssen voor een eerste gesprek. Dit gesprek is altijd vrijblijvend. U kunt hier al uw vragen stellen en uw wensen en eisen aan ons voorleggen. Wij zullen u in dit gesprek meer vertellen over Lichtenberg Villabouw en de werkwijze. Na aanleiding van dit gesprek maken wij een budgettering die wij u ook opsturen. Dit is uw eerste beeld wat globaal de kosten zijn voor uw villa.

De eerste schets die daarna gemaakt wordt door de architect is ook nog vrijblijvend. Onze architect heeft hierin al uw wensen zo goed mogelijk meegenomen en verwerkt. Deze schets zal aan u gepresenteerd worden in een tweede afspraak. Wilt u daarna met ons verder en het eerste ontwerp ontvangen? Dan zullen we hiervoor een samenwerkingscontract aangaan. Als u deze getekend heeft wordt uw ontwerp helemaal naar wens gemaakt en kunt u net zo veel aanpassen tot uw droomontwerp is ontstaan voor uw eigen moderne villa.

Uw moderne villa bouwen met Lichtenberg Exclusieve Villabouw

Inzicht krijgen in de globale kosten voor uw moderne villa of antwoord op al uw vragen? Neem dan contact op voor uw eerste, vrijblijvende gesprek!

Wij laten graag aan u zien waartoe wij in staat zijn. Ook dit doen wij tijdens een eerste gesprek, maar kijk ook vooral op onze pagina ‘Alvast kijken’. Verschillende moderne villa’s gebouwd of ontworpen door Lichtenberg Exclusieve Villabouw. Voor meer inspiratie bij u thuis vraagt u onze inspiratiebrochure aan!

Scroll naar boven