MET PASSIE MEESTERLIJK BOUWEN

85 jaar ervaring - eigen vakmensen - transparant in kosten - alle disciplines in huis

Rietgedekt landhuis bouwen met zwembad en jacuzzi met Lichtenberg Exclusieve Villabouw

Bouwtrends

Villabouw gaat in het begin natuurlijk om smaak. Welke bouwstijl vindt u mooi en wat zijn uw eigen woonwensen? Ook in de bouwwereld kennen we trends. Voor 2020 staan de bouwtrends voornamelijk in het teken van duurzaamheid en ruimte. Maar ook smart wonen blijft een terugkerende en steeds groeiende markt. We vertellen er graag meer over.

De bouwtrends gaan dus niet zozeer over het uiterlijk van uw nieuwe villa, of hoe deze wordt ingericht. Dat zijn heel belangrijke details, maar daarin is de trend vooral: volg uw eigen weg en smaak. Daarvoor hebben we ervaren en gekwalificeerde interieurontwerpers en architecten in huis, die uw wensen omzetten in prachtige mogelijkheden. Wilt u inspiratie opdoen, bekijk dan onze collectie prachtige uiteenlopende villa’s.

Bouwtrends

Terug naar de trends. Allereerst is daar duurzaam bouwen. Dit mag eigenlijk niet echt een bouwtrend heten, maar is meer een steeds groter en belangrijk onderdeel van de huidige bouwwereld. Ook bij Lichtenberg Exclusieve Villabouw vinden we het belangrijk om te kijken naar het gehele plaatje. Allereerst bouwen we sinds jaar en dag hoogkwalitatieve villa’s onder architectuur. Dat betekent ervaren vakmensen en solide materialen. Duurzaam bouwen, onze villa’s gaan meer dan een leven lang mee. Maar ook duurzaam in de zin dat de materialen recyclebaar moeten zijn met een minimale belasting voor mens en natuur. Dat begint al bij de vervaardiging van de bouwmaterialen en dat eindigt op de bouwplaats, wanneer we ze ombouwen tot uw nieuwe droomvilla. En natuurlijk is duurzaam ook bouwen én wonen op een energiezuinige manier. Tijdens de bouw, maar zeker ook wanneer u in uw villa woont. Goed geïsoleerd, voorzien van de nieuwste ontwikkelingen op gebeid van technische installatie en gebouwd om te genieten.

Domotica

En dat brengt ons bij een volgende bouwtrend: Smart wonen. Meer hierover leest u in ons blog: Domotica in uw nieuwbouw villa. In het kort betekent het dat we allerlei slimme apparaten in uw nieuwe woning installeren, die simpel, snel en zelfs op afstand kunnen worden aangestuurd. Dit vermindert het energieverbruik en vergroot het leefgemak. Denk aan de verwarming aan en uit zetten, verlichting aansturen of de beveiliging automatiseren. Alles is mogelijk.

Tot slot is er een bouwtrend die u niet ziet, maar waarvan u zeker de gevolgen merkt: de digitalisering van de bouwwereld. Er is steeds meer onderling contact binnen de bouwwereld. Niet alleen tussen verschillende afdelingen, maar ook tussen onderaannemers. Dit versnelt en verbetert de communicatie, en zorgt ervoor dat uw villa nog sneller en beter kan worden gebouwd. Win-Win!

Wilt u alles weten over de nieuwste trends en alle mogelijkheden voor uw nieuwe villa, kom dan eens langs in onze showroom. We vertellen u graag meer, onder het genot van een kopje koffie en een plak Twentse krentenwegge.

Landhuis op de Veluwe - Bouwtrends - Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Scroll naar boven