MET PASSIE MEESTERLIJK BOUWEN

85 jaar ervaring - eigen vakmensen - transparant in kosten - alle disciplines in huis

Foto bij blog domotica in uw nieuwbouwvilla - Lichtenberg Exclusieve Villabouw

Domotica in uw nieuwbouw villa

Het is een veelgehoorde term: Domotica, ook wel bekend als Smart house of Smart living. En niet voor niets komt u deze term overal tegen. Domotica betekent meer leefgemak en comfort en een meerwaarde voor uw villa. Veel standaard zaken worden geautomatiseerd, wat u tijd en energie (ook op de rekening) bespaard. Daarnaast brengt het meer sfeer en veiligheid in huis.

Domotica uitgelegd

Wanneer netwerken en elektronica worden gekoppeld aan uw villa, spreekt men van Domotica. Dit komt van het latijnse woord Domus (woning). De kwaliteit van wonen en leven wordt verbeterd door technologie. Daarom spreken we vaak van een ‘slimme woning’.

Domotica heeft voordelen op verschillende gebieden. Zo kunt u met behulp van apps diverse apparaten simpel en snel aansturen. Daarvoor hoeft u dus helemaal niet thuis te zijn. Voordat u naar huis gaat, zet u de verwarming of de sfeerverlichting vast aan, u krijgt een melding wanneer de rookmelder afgaat of uw telefoon vertelt u dat er iemand voor de deur staat. Al dan niet gewenst. Maar u kunt ook uw aanwezigheid simuleren wanneer u niet in huis aanwezig bent. Domotica werkt dus in huis en daarbuiten. Smart living gaat om veiliger, comfortabeler en soms ook gewoon leuker wonen!

Toegepaste Domotica

Wanneer wij een villa voor u bouwen, dan moet deze aan al uw wensen voldoen. Daarbij is het onze taak om u te informeren over alle mogelijkheden die er zijn. Want pas wanneer u goed geïnformeerd bent, kunt u de villa bouwen die bij u past. Domotica is daar een mooi voorbeeld van. Wij vertellen u over alle belangrijke ontwikkelingen, zodat u goed in beeld heeft hoe u uw villa wilt inrichten. Ook daarbij gaat het erom wat u belangrijk vindt: veiligheid en comfort? Houdt u van de laatste snufjes en geniet u ervan om deze thuis te gebruiken of te laten zien? Uw verbruik optimaliseren en monitoren? Alles is mogelijk. Samen verwerken we alle opties in uw nieuw te bouwen villa en zorgen we ervoor dat u kan gaan genieten.

Gratis inspiratiebrochure aanvragen

Meer inspiratie ontvangen voor uw eigen villa? Onze gratis brochure staat vol met gerealiseerde villa’s gebouwd door Lichtenberg Exclusieve Villabouw. Wij hebben een selectie gemaakt van verschillende stijlen zodat er altijd een villa in staat naar uw smaak en stijl. Van statige herenhuizen naar royale landhuizen of rietgedekte moderne villa’s. Daarnaast beschrijven we uitgebreid hoe we te werk gaan, hebben we schetsen toegevoegd en kunt u ook het interieur bekijken van een aantal villa’s.

Vul onderstaande gegevens in en wij verzenden de gratis inspiratiegids zo snel mogelijk naar u toe!

Scroll naar boven