MET PASSIE MEESTERLIJK BOUWEN

85 jaar ervaring - eigen vakmensen - transparant in kosten - alle disciplines in huis

Villa te Hooglanderveen - Vrijstaand huis bouwen - Lichtenberg Exclusieve Villabouw

Vrijstaand huis bouwen

Gefeliciteerd! U gaat uw eigen vrijstaande huis bouwen. Misschien heeft u uw vrijstaande woning al helemaal voor ogen of misschien wilt u eerst eens een inspirerend gesprek. Alles is mogelijk bij Lichtenberg Exclusieve Villabouw. Samen met u willen we graag uw vrijstaande droomhuis bouwen.

Eindeloze opties bij een vrijstaand huis

Er komt nogal wat kijken bij het bouwen van een vrijstaand huis. Heeft u al een kavel of weet u nog helemaal niet precies waar u wilt wonen? Wat zijn de kosten van het bouwen van een vrijstaand huis? Kiest u voor een project waar meerdere dezelfde vrijstaande woningen gebouwd worden, of kiest u voor een kavel waar u het ontwerp van uw droomhuis helemaal zelf in de hand hebt?

U hoort het al, de opties zijn eindeloos. En we kunnen ons zo voorstellen dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom gaan we graag het gesprek met u aan. Geheel vrijblijvend informeren we u over de mogelijkheden en bijbehorende kosten van de bouw van uw eigen vrijstaande huis. Of bekijkt u eerst eens ons stappenplan op de website. Van kennismakingsgesprek tot het overhandigen van de sleutel: Lichtenberg Exclusieve Villabouw biedt een jarenlange ervaring in traditioneel bouwen, van een vrijstaand huis in landelijke stijl tot moderne vrijstaande bungalows.

Voordeel vrijstaand huis

Het voordeel van een vrijstaand huis is natuurlijk de ruimte en de vrijheid die het biedt. Of uw vrijstaande woning nu midden in het centrum staat, of buiten de bebouwde kom: u heeft altijd eigen ruimte rondom het huis. Dat geeft u meer vrijheid in de uitvoering van de woning, maar ook wanneer u in uw droomvilla woont.

Dan rest u eigenlijk niets dan na te denken over de uitvoering. Of eigenlijk te dromen over uw eigen vrijstaande huis. Een droom die wij graag waarmaken. We zullen u stap voor stap begeleiden en wijzen op de vele mogelijkheden die er zijn. En waar u teveel mogelijkheden ziet, kunnen wij u met onze gedegen kennis helpen de juiste keuze te maken. Zodat u uiteindelijk jarenlang zult genieten van de vrijstaande woning die bij u past. Maakt u een afspraak? De koffie staat klaar.

Gratis inspiratiebrochure aanvragen

Meer inspiratie ontvangen voor uw eigen villa? Onze gratis brochure staat vol met gerealiseerde villa’s gebouwd door Lichtenberg Exclusieve Villabouw. Wij hebben een selectie gemaakt van verschillende stijlen zodat er altijd een villa in staat naar uw smaak en stijl. Van statige herenhuizen naar royale landhuizen of rietgedekte moderne villa’s. Daarnaast beschrijven we uitgebreid hoe we te werk gaan, hebben we schetsen toegevoegd en kunt u ook het interieur bekijken van een aantal villa’s.

Vul onderstaande gegevens in en wij verzenden de gratis inspiratiegids zo snel mogelijk naar u toe!

Villa te Hooglanderveen - Vrijstaand huis bouwen - Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Scroll naar boven