MET PASSIE MEESTERLIJK BOUWEN

85 jaar ervaring - eigen vakmensen - transparant in kosten - alle disciplines in huis

Villa bouwen, prijzen en kosten

U ziet u droomvilla al helemaal voor u. Maar één van de eerste vragen die in u op komt; wat kost dat eigenlijk om mijn eigen villa te laten bouwen? Het is een fijn gevoel om inzicht te krijgen in de prijzen van het bouwen van een villa, voordat u het proces aangaat van de bouw. Zo kunt u een reëel budget bepalen voor uzelf en dit geeft natuurlijk zekerheid of u klaar bent om deze stap te gaan zetten: het bouwen van uw eigen droomhuis!

Lichtenberg Exclusieve Villabouw; prijzen en kosten

Bij elke bouw komen een aantal algemene bouwkosten terug. Bij Lichtenberg Exclusieve Villabouw betaald u een aanneemsom, waarin een aantal van deze algemene kosten zijn opgenomen en andere kosten bij villabouw en werkzaamheden door Lichtenberg. Meer lezen over deze aanneemsom en welke kuubprijs wij hierbij hanteren? Bekijk dan onze blog hierover; De kosten van een villa bouwen. Hier leest u over de algemene bouwkosten, de kuubprijs voor de aanneemsom en welke werkzaamheden wel en niet zijn opgenomen in deze prijs.

Gericht advies

Heeft u meer vragen of wilt u gericht advies over villa bouwen en de prijzen en kosten? Een gesprek met één van onze adviseurs geeft gelijk een goed beeld! Dit eerste gesprek is altijd vrijblijvend en na dit gesprek stellen wij een budgettering op afgestemd op uw wensen en eisen. Deze krijgt u opgestuurd zodat u al een beeld heeft welke prijzen wij hanteren en wat het voor u zou kunnen kosten.

  • Vrijblijvend en persoonlijk
  • Volledig inzicht in alle verschillende prijzen bij de bouw van uw villa
  • Antwoord op al uw vragen over de kosten van villabouw
  • Ook antwoord op andere vragen over het bouwproces
  • Een kijkje in onze showroom met alles wat wij te bieden hebben

Verstuur ons een contactverzoek en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op! De eerste stap naar uw droomhuis!

Scroll naar boven