MET PASSIE MEESTERLIJK BOUWEN

85 jaar ervaring - eigen vakmensen - transparant in kosten - alle disciplines in huis

Villa ontwerpen

Wilt u graag uw eigen persoonlijke villa ontwerpen? Maar nog op zoek naar een architect of aannemer? Bij Lichtenberg Exclusieve Villabouw helpen we u graag verder! Wij zorgen dat al uw wensen en eisen verwerkt worden in uw droomontwerp.

Ontwerpen in verschillende stijlen

Als u rondkijkt op onze website, ziet u hoe veel er mogelijk is als het gaat om uw wens en stijl. Zo hebben wij al veel klassieke villa’s gebouwd met rieten kap, maar ook moderne villa’s, landhuizen, schuurwoningen en villa’s met pannendak. Eigenlijk is alles hierin mogelijk om uw villa zo exclusief en persoonlijk mogelijk te maken. Op onze website hebben wij ook een aantal impressies staan van villa’s die in aanbouw zijn of die wij nog gaan bouwen. Dit worden ook wel ‘artist impressions’ genoemd en geven een mooi realistisch beeld van een villa ontwerp.

Villa ontwerpen en bouwen

Bij Lichtenberg Exclusieve Villabouw begeleiden we u niet alleen bij het ontwerpen van uw villa, maar ook bij de bouw hiervan. Wij begeleiden u tijdens het hele proces; van eerste gesprek tot en met de eindoplevering. Voor de bouw hebben we onze eigen vakmensen in dienst, zo garanderen wij u van een topkwaliteit villa! Benieuwd wie u tegen kunt komen bij de bouw van uw villa? Bekijk dan eens ons team op de website!

Uw villa ontwerpen met Lichtenberg Exclusieve Villabouw

Heeft u meer vragen of wilt u gericht advies over het ontwerpen van uw eigen villa? Een gesprek met één van onze adviseurs geeft gelijk een goed beeld! Dit eerste gesprek is altijd vrijblijvend en na dit gesprek heeft u de mogelijkheid een eerste schetsontwerp te krijgen van uw villa. Tijdens het gesprek bespreken wij al uw wensen en eisen. Voor ons is het bijvoorbeeld ook mooi als u uw eigen moodboard meebrengt met villa’s en ideeën die u mooi vindt! Voor ons een goed beeld voor uw eerste vrijblijvende schetsontwerp.

Verstuur ons een contactverzoek en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op! De eerste stap naar uw droomhuis! Ook kunt u onze gratis inspiratiegids aanvragen.

Wilt u binnenkort uw eigen villa laten ontwerpen en bouwen? Onze inspiratiegids staat vol met gerealiseerde villa’s gebouwd door Lichtenberg Exclusieve Villabouw. Wij hebben een selectie gemaakt van verschillende stijlen zodat er altijd een villa in staat naar uw smaak en stijl. Van statige herenhuizen naar royale landhuizen of rietgedekte moderne villa’s. Daarnaast beschrijven we uitgebreid hoe we te werk gaan, hebben we schetsen toegevoegd en kunt u ook het interieur bekijken van een aantal villa’s.

Vul onderstaande gegevens in en wij verzenden de gratis inspiratiegids zo snel mogelijk naar u toe!

Ziet u geen formulier? U moet eerst de noodzakelijke cookies accepteren en de pagina vernieuwen. Dit doet u door in de cookie melding te klikken op ‘Alles toestaan’ of ‘Aanpassen >’ en ‘Selectie toestaan’. 

Villa ontwerpen met Lichtenberg Exclusieve Villabouw. Vooraanzicht moderne villa.
Villa ontwerpen met Lichtenberg Exclusieve Villabouw. Achteraanzicht van moderne villa met zwembad.
Scroll naar boven