MET PASSIE MEESTERLIJK BOUWEN

85 jaar ervaring - eigen vakmensen - transparant in kosten - alle disciplines in huis

Landhuis bouwen - Landhuis te Leersum - villa met kelder - Lichtenberg Exclusieve Villabouw

Wij bouwen uw vrijstaande villa


Is het uw droom om een vrijstaande villa te bouwen? Heeft u daarbij de details al uitgewerkt, of bent u vooral aan het oriënteren? In welke fase u ook zit, wij denken, dromen en bouwen graag met u mee.


Villabouw onder architectuur

Er komt nogal wat bij kijken wanneer u een vrijstaande villa wilt gaan bouwen. Maar we hebben bij Lichtenberg Exclusieve Villabouw niet voor niets al meer dan 80 jaar ervaring in de villabouw. Wij bouwen prachtige, hoogwaardige villa’s onder architectuur. Dat betekent handwerk, precisiewerk en de beste materialen. Maar dat betekent ook dat uw vrijstaande villa precies zó ontworpen en gebouwd wordt, zoals u dat wenst.

Uw vrijstaande villa op maat

Wij werken bij het bouwen van een vrijstaande villa met een standaard stappenplan. En dat betekent dat we, ook in deze bijzondere Coronatijd, samen beginnen. We beginnen bij het belangrijkste en dat zijn uw wensen. We bouwen namelijk úw vrijstaande villa. Heeft u nog geen idee, of misschien nog veel te veel ideeën? Kijk dan eens naar onze reeds gebouwde villa’s. Daarmee krijgt u een beeld van de mogelijkheden en doet u misschien nog meer inspiratie op.

Van droom tot werkelijkheid

In die eerste fase wordt ook gekeken wat er allemaal wel of niet mogelijk is. En op basis van dat gesprek, waarbij we dromen en werkelijkheid combineren, maken we een eerste schets. Vanuit die schets werken we verder. Stap voor stap kijken we naar uw wensen en naar de mogelijkheden, naar plannen en naar materialen. En zo bouwen we samen aan uw vrijstaande villa. Wij realiseren met plezier én deskundig uw droomvilla. Droomt u van een lichte woonkamer met uitzicht op de tuin? Misschien wel van een veranda zodat u het hele jaar door buiten kunt genieten? Wilt u een rieten dak, of juist strakke dakpannen? Houdt u van een klassiek herenhuis of een robuuste schuurwoning? Alles is mogelijk: u droomt, wij bouwen. Stap 9 in ons stappenplan is de oplevering! We overhandigen de sleutel en het echte genieten kan beginnen. Uw droomvilla is een feit.

Meer weten? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak in onze showroom, of vraag vrijblijvend onze inspiratiegids aan, zodat u eerst thuis alle mogelijkheden en stijlen kan bekijken. We ontmoeten u graag!

 

Landhuis te Leersum - Vrijstaande villa bouwen - Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Scroll naar boven