MET PASSIE MEESTERLIJK BOUWEN

85 jaar ervaring - eigen vakmensen - transparant in kosten - alle disciplines in huis

Uw vrijstaande villa bouwen met Lichtenberg Exclusieve Villabouw

Uw droom vrijstaande villa bouwen

Droomt u ervan om een vrijstaande villa te bouwen? Of u nu al een duidelijk beeld hebt van uw ideale villa of nog in de oriënterende fase zit, wij bij Lichtenberg Exclusieve Villabouw staan klaar om uw droom werkelijkheid te maken en denken, dromen en bouwen graag met u mee.

Voordelen van een vrijstaande villa bouwen

Het voordeel van een vrijstaand huis is natuurlijk de ruimte en de vrijheid die het biedt. Of uw vrijstaande woning nu midden in het centrum staat, of buiten de bebouwde kom: u heeft altijd eigen ruimte rondom het huis. Dat geeft u meer vrijheid in de uitvoering van de woning, maar ook wanneer u in uw droomvilla woont.

  1. Privacy – Een vrijstaande villa biedt maximale privacy. Omdat de woning niet vastzit aan andere woningen, heeft u geen directe buren aan de zij- of achterkant van uw huis. Dit zorgt voor een rustige en afgeschermde woonomgeving.
  2. Ruimte en Wooncomfort – Vrijstaande villa’s zijn over het algemeen ruimer dan bijvoorbeeld rijtjeshuizen of appartementen. Ze bieden meer leefruimte binnen en vaak ook meer buitenruimte zoals een tuin, terras of veranda. Dit vergroot het wooncomfort en geeft meer mogelijkheden voor individuele aanpassingen en uitbreidingen.
  3. Architectonische Vrijheid – Bij het bouwen van een vrijstaande villa heeft u meer vrijheid in het ontwerp en de architectuur van uw woning. U kunt uw villa volledig aanpassen aan uw persoonlijke smaak, levensstijl en specifieke behoeften. Dit kan variëren van het kiezen van een specifieke bouwstijl tot het toevoegen van unieke functies zoals een thuisbioscoop, een zwembad of een uitgebreide keuken.
  4. Licht en Uitzicht – Doordat een vrijstaande villa geen directe buren heeft die licht kunnen blokkeren, geniet u vaak van meer natuurlijk lichtinval in uw woning. Bovendien kunt u vaak genieten van een vrij uitzicht op de omgeving, wat bijdraagt aan een gevoel van ruimte en vrijheid.
  5. Investeringswaarde – Vrijstaande villa’s hebben over het algemeen een hogere investeringswaarde dan bijvoorbeeld appartementen of rijtjeshuizen. Dit komt door de exclusiviteit, ruimte, privacy en het vaak luxueuze karakter van dit type woning. Een goed onderhouden vrijstaande villa kan op lange termijn een goede investering blijken te zijn.

Vrijstaande villa onder architectuur en op maat

Bij het bouwen van een vrijstaande villa doorlopen we samen verschillende stappen, deze kunt u vinden in ons 10-stappenplan. We beginnen altijd bij het belangrijkste: uw wensen en we bekijken we wat er allemaal mogelijk is. Op basis van dit gesprek, waarin we dromen en realiteit combineren, maken we een eerste schets. Vanuit die schets werken we verder en kijken we stap voor stap naar uw wensen, mogelijkheden, plannen en materialen.

Zo bouwen we samen aan uw vrijstaande villa. Droomt u van een lichte woonkamer met uitzicht op de tuin? Of misschien een veranda voor het hele jaar door buiten genieten? Wilt u een rieten dak of strakke dakpannen? Of het nu gaat om een klassiek herenhuis of een robuuste schuurwoning, alles is mogelijk. We bouwen namelijk úw vrijstaande villa. Weet u nog niet precies wat u wilt, of heeft u juist te veel ideeën? Bekijk dan eens onze gerealiseerde villa’s voor inspiratie en mogelijkheden.

Uw eigen vrijstaande villa bouwen

Meer weten over het bouwen van uw vrijstaande villa? Maak geheel vrijblijvend een afspraak of bestel onze gratis inspiratiebrochure zodat u thuis alle mogelijkheden en stijlen kunt bekijken. Wij ontmoeten u graag en helpen u met plezier bij het bouwen van uw droomvilla.

Gratis inspiratiebrochure aanvragen

Meer inspiratie ontvangen voor uw eigen villa? Onze gratis brochure staat vol met gerealiseerde villa’s gebouwd door Lichtenberg Exclusieve Villabouw.

Vul onderstaande gegevens in en wij verzenden de gratis inspiratiegids zo snel mogelijk naar u toe!

Landhuis te Leersum - Vrijstaande villa bouwen - Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Scroll naar boven