MET PASSIE MEESTERLIJK BOUWEN

85 jaar ervaring - eigen vakmensen - transparant in kosten - alle disciplines in huis

Impressies van onze villa's

Een eigen villa bouwen is niet niks, hoe mooi is het dan om voor de tijd een realistisch beeld te krijgen van uw eigen droomhuis. Met Lichtenberg Exclusieve Villabouw kunt u uw eigen villa laten ontwerpen en wij maken hier dan een impressie van. Met een villa impressie komt uw ontwerp echt tot leven en kunt u uw villa van alle kanten bekijken!

De impressie is het eerste realistische beeld van uw eigen villa. Hier ziet u een aantal van deze 'artist impressions' door ons gemaakt! Deze villa's zijn in aanbouw of pas geleden door ons opgeleverd.

Wilt u ook uw eigen villa ontwerpen en bouwen en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op! Voor meer inspiratie besteld u onze gratis inspiratiebrochure!

Strakke moderne villa nabij Arnhem

Bij het ontwerp van deze villa is een bijzondere combinatie gemaakt tussen natuurlijke en moderne elementen. Zo is er op de gevel gekozen voor strak stucwerk, maar ook grote vlakken met natuursteen en hout bekleed! De grote glaspartijen met aluminium kozijnen rondom de gehele villa zorgen voor een open sfeer en veel lichtinval.

Daarbij is er een mooie verbinding gemaakt tussen het binnen- en buitenleven. Op elke verdieping is een terras of buitenruimte gecreëerd en het natuursteen op de gevel komt ook weer terug in een wand naast het terras en de plantenbak aan de voorzijde.

Modern-klassieke villa te Utrecht

Twee stijlen gecombineerd in een fantastische villa! De onderste helft van de villa is voornamelijk wit stucwerk, dit wordt afgewisseld door metselwerk in een langwerpige, grijze gevelsteen. Rondom de verdieping worden zwarte, verticale geveldelen aangebracht en het dak is voorzien van riet.

Aan de voor- en achterzijde is gekozen voor een verrassend vlak ingevuld met lamellen die de villa een moderne look geven. De grote raampartijen rondom de villa versterken deze moderne look en zorgen voor veel licht in de villa!

Modern landhuis op de Veluwe

Dit landhuis is gebouwd op een unieke kavel in een bosrijke omgeving. De entree met vooruitspringende risaliet is werkelijk een blikvanger, er zijn veel natuurlijke materialen gebruikt die passen bij de omgeving.

De glazen puien laten binnen in dit landhuis veel zonlicht toe. Binnen in deze villa is royaal veel ruimte gecreeërd door de souterrain die doorloopt in een terras en een enorme vide die zicht geeft van de begane grond tot aan de zolder!

Moderne villa in Zuid-Holland

Een royale, klassieke villa met een moderne twist.

Grote ramen, de hoge gootlijn en het lijnenspel in de gevel zorgen voor een imposante indruk. Het gebruik van hout en aluminium in de gevels en het bijgebouw in dezelfde stijl als de villa, zorgen voor de moderne twist.

De villa is voorzien van van een royale entree met luxe voordeur. Door de vide ontstaat er aan de binnenzijde veel lichtinval. En wat dacht u van het overdekte terras met uitzicht op het zwembad. Heerlijk toch!

Landelijke villa in 't Gooi

Een authentieke villa, dat was de wens van deze opdrachtgevers. Aan de impressies is te zien dat deze droom werkelijkheid gaat worden!

Authentieke luiken naast de kozijnen, getimmerde geveldelen, een kap met wolfseind, de schoorsteenkap in dezelfde kleur als de kozijnen, houten balken bij het terras, ramen met roedes en sierklossen; allemaal eigenschappen die deze villa de prachtige klassieke uitstraling gaan geven! De zwarte houten gevelbekleding en de rode gevelsteen maken het ontwerp ook weer verrassend modern!

Klassiek herenhuis bij Amsterdam

Een klassiek herenhuis met een ruime serre aan de achterzijde. Alle kenmerken van een herenhuis zijn terug te zien in dit prachtige ontwerp; een hoge gootlijn met sierlijke rand, symmetrie in de gevel, roedes in de ramen en een centraal gepositioneerde entree met dubbele voordeur en omlijsting.

Aan de voorzijde heeft de villa twee dakkapellen, afgewerkt met dezelfde sierlijke rand aan de bovenzijde. Op elke hoek van het dak komt een (sier)schoorsteen wat de stijl en uitstraling van dit herenhuis extra versterkt.

Moderne villa bij Apeldoorn

Een opvallend ontwerp waar veel verschillende wensen van de opdrachtgever in verwerkt zijn door de architect. Wat meteen opvalt zijn de grote raampartijen, met name op de begane grond, waardoor er veel lichtinval is in de villa!

Het kleurgebruik van de kozijnen en de gevel geven de villa een chique uitstraling en tegelijk warm gevoel. De villa past prachtig in de groene omgeving!

Schuurwoning te Wierden

Een prachtige, rietgedekte schuurwoning met moderne risaliet.

Kenmerkend voor een schuurwoning zijn hoge, open ruimtes. Bij deze schuurwoning komt dit terug in de begane grond, waar de woonkamer en woonkeuken één geheel zijn. Door het plaatsen van een risaliet is een vide ontstaat bij de entree, die doorloopt van de begane grond tot aan de 1e verdieping.

Voor deze risaliet, de dakkapellen en het raamaccent aan de voorzijde van de woning zijn dezelfde antraciet geveldelen gebruikt. Op deze manier een prachtig geheel.

Royale villa te Huizen

Een royale, wit gekeimde villa met aangebouwde overkapping en garage. Hierdoor ontstaat er veel binnenruimte, maar ook veel ruimte om buiten te genieten van de royale tuin! De villa zelf is voorzien van een prachtige rieten kap en de garage is voorzien van vlakke pannen.

Van alle zijden geeft deze villa een royale indruk, mede doordat de kap op verschillende plekken omhooggetrokken is tot aan de verdieping.

 

Uw eigen maatwerkvilla

Bij Lichtenberg Exclusieve Villabouw helpen we u graag verder om uw eigen villa te ontwerpen. Onze architect gaat met u om tafel om al uw wensen te verwerken in een schets en dit wordt verfijnd tot aan een eindontwerp.

Wilt u ook uw eigen maatwerkvilla laten ontwerpen en bouwen en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan gerust contact met ons op!

Benieuwd naar de villa's van Lichtenberg Exclusieve Villabouw?
Vraag dan gratis hier uw luxe inspiratiegids aan.

Scroll naar boven