MET PASSIE MEESTERLIJK BOUWEN

85 jaar ervaring - eigen vakmensen - transparant in kosten - alle disciplines in huis

icon1

0

jaar ervaring
icon2

0

medewerkers
icon3

0

vaste bouwpartners
icon4

0%

persoonlijk

Uw exclusieve villa bouwen

Uw eigen villa bouwen; een droom die uitkomt! U bent zich aan het oriënteren, of weet juist al precies wat uw woonwensen zijn. Misschien heeft u zelfs al een kavel, of een kavel op het oog. Op welk punt u ook staat: Lichtenberg Exclusieve Villabouw is altijd een goed begin. Met meer dan 85 jaar ervaring in de villabouw kunt u bij ons 100% vertrouwen op vakmanschap, creativiteit en absolute transparantie in alle opzichten.
U bent dan ook van harte welkom voor een kop koffie met een van onze deskundige adviseurs. De eerste, vrijblijvende stap op weg naar uw eigen luxe droomvilla.

Exclusieve villa bouw vanaf 1935

Wist u dat we bij Lichtenberg Exclusieve Villabouw goed zijn voor bijna een eeuw villa bouwen? Sinds 1935 bouwen wij villa’s op basis van dromen en woonwensen.

Dat doen we met vakmensen, gedegen materialen en de nuchtere mentaliteit uit het oosten. Wij gaan daarbij voor exclusieve villa bouw. Want op het moment dat u bij ons aanklopt, heeft u een droom. Op basis van die droom gaan wij aan de slag.

Ontwerp uw droomvilla

Een villa ontwerpen en bouwen begint dan ook aan de koffietafel. U vertelt ons hoe u uw persoonlijke en exclusieve villa voor u ziet en wij verwerken die wensen in een eerste ontwerp. Van daaruit bouwen we uw droomvilla. En het mooie is: u zult merken dat bij het bouwen van een exclusieve villa veel meer mogelijk is dan verwacht. Ook daarin denken we graag met u mee.

Uw villa bouwen van ontwerp naar sleutel

Lichtenberg Exclusieve Villabouw heeft alles onder een dak; van ontwerp tot sleuteloverdracht. Onze eigen zeer ervaren adviseurs, architecten, tekenaars, uitvoerders en bouwvakmensen garanderen u de topkwaliteit die u verwacht voor het uitvoeren van de villa van uw dromen. En omdat we snappen hoe belangrijk deze droomvilla voor u is, heeft u tijdens het gehele traject een eigen aanspreekpunt. Zo bent u constant van alle belangrijke details en ontwikkelingen op de hoogte.

Persoonlijke villa bouwen

Wanneer u op onze website rondkijkt, dan ziet u een kleine greep uit de villa's die wij tot nu toe mochten bouwen voor onze klanten. Een rietgedekte villa, een statig herenhuis in jaren 30 stijl, een moderne stadsvilla of juist een landelijke schuurwoning midden in de natuur. Iedere villa die wij bouwen is exclusief en gebaseerd op uw wensen, smaak en dromen. Exclusief, omdat elke villa die wij bouwen een eigen karakter heeft. Van binnen en van buiten is een villa van Lichtenberg Exclusieve Villabouw tot in de details uitgewerkt. Niet voor niets zeggen we dat wij voor iedereen een persoonlijke en exclusieve droomvilla bouwen!

Benieuwd naar de villa's van Lichtenberg Exclusieve Villabouw?
Vraag dan gratis hier uw luxe inspiratiegids aan.

“We zijn eerst op internet bestaande woningen gaan bekijken. Telkens als we een mooie woning zagen, bleek dat die door Lichtenberg gebouwd was. Dus zijn we daar naartoe gegaan."

Ruim 85 jaar ervaring

Blog

Voorontwerp villa en constructeur - Lichtenberg Exclusieve Villabouw

Het korte antwoord op je vraag is ja. Wil je beginnen met het bouwen van jouw droomhuis? Of wil je je huis graag verbouwen tot het helemaal jouw stijl is?…

Rietgedekte villa - hemelwaterafvoer - Lichtenberg Exclusieve Villabouw

U wilt een rietgedekte villa bouwen? Dan is het ook nodig om na te denken over de afvoer van hemelwater. Hemelwater is water uit neerslag zoals regen, hagel, sneeuw maar…

De kosten van een villa bouwen

22 september 2022
Wat kost een villa bouwen met Lichtenberg Exclusieve Villabouw

Waarschijnlijk één van de belangrijkste vragen waar u graag antwoord op wilt als u een villa wilt laten bouwen; wat gaat mij dit kosten? Dit is van een paar factoren…

Scroll naar boven