MET PASSIE MEESTERLIJK BOUWEN

85 jaar ervaring - eigen vakmensen - transparant in kosten - alle disciplines in huis

Schuurwoning te Doorn

Schuurwoning met dubbele risaliet

Deze schuurwoning te Doorn is onderdeel van een prachtig plan op de Utrechtse Heuvelrug. Een landhuis in oude glorie hersteld, met daaromheen een serie park- en bosvilla’s.

De 'schuurwoning' stijl èn Engelse stijl worden gecombineerd bij deze boswoning. De villa heeft met zijn vlakke keramische pannendak en witte stucwerk een statige Engelse uitstraling. Tegelijkertijd zorgen de dubbele risaliet en de strakke eiken voordeur voor een moderne touch.

Bijzondere locatie

De schuurwoning is gebouwd op een royale kavel in een bosrijke omgeving. De villa wordt bijna in zijn geheel omsloten door hoge bomen wat het gevoel van wonen in het bos extra versterkt.

Van de buitenkant heeft de villa een unieke uitstraling en van binnen een unieke indeling. Deze indeling bestaat uit een grote begane grond en een kleinere verdieping. Aan de achterzijde van de villa is een heerlijke veranda aangebouwd, die de tuin met het interieur verbindt. De voorzijde is voorzien van een Frans balkon.

De dubbele risaliet en grote vensters maken deze villa heerlijk licht en ruim en zorgen ervoor dat deze plek, gecombineerd met de bijzondere locatie, een waar genot is om te wonen.

"De samenwerking verliep uitstekend. Als wij vragen hadden, stonden ze ons direct te woord."

Alle disciplines in huis

Benieuwd naar de villa's van Lichtenberg Exclusieve Villabouw?
Vraag dan gratis hier uw luxe inspiratiegids aan.

Scroll naar boven