MET PASSIE MEESTERLIJK BOUWEN

85 jaar ervaring - eigen vakmensen - transparant in kosten - alle disciplines in huis

Villa te Hengelo

Chique en landelijk

Deze moderne, rietgedekte villa is gelegen in het Twentse Hengelo en het ontbreekt hier werkelijk aan niets. De mooie entree met dubbele deuren springt hierbij meteen in het oog. De wit gestuukte gevel in combinatie met het zwart van de kozijnen geven deze woning een chique landelijke uitstraling. Een combinatie die ook weer terugkomt in de twee schoorstenen.

Tegelijkertijd zorgen de diverse verspringingen in de rieten kap en de strakke veranda voor een stoer geheel. Het inpandig balkon biedt u een heerlijk plekje om ’s morgens wakker te worden of te genieten van de eerste lentezon.

Genieten!

Buiten wordt duidelijk dat deze moderne, rietgedekte villa is gebouwd om te genieten! Vanuit het portaal bij de keuken staat u direct op het overdekte terras, met uitzicht op de tuin en het bijzondere buitenverblijf. Het woord schuur of opbergruimte doet geen recht aan dit prachtige luxe bijgebouw met Livium dakbedekking en houten gevelbekleding.

In dit prachtige bijgebouw vind u een moderne loungehoek met buitenkeuken en bar, maar u kunt er natuurlijk ook een kantoorplek of outside bioscoop van maken. Niets is hier te gek. En waar het op papier een bijzondere combi lijkt, versterken deze landelijke stoere villa en het moderne buitenverblijf elkaar tot één prachtig geheel.

"Het voordeel van Lichtenberg Exclusieve Villabouw vonden wij is dat het samenwerkt met een architectenbureau. Ontwerpen, bouwen en bouwbegeleiding in één hand."

Alle disciplines in huis

Benieuwd naar de villa's van Lichtenberg Exclusieve Villabouw?
Vraag dan gratis hier uw luxe inspiratiegids aan.

Scroll naar boven