MET PASSIE MEESTERLIJK BOUWEN
Landhuis op de Veluwe - tuin met zwembad en buitenkeuken - Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Villa te Hengelo - veranda - Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Villa op de Hondsrug - zwembad in de achtertuin - Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Villa te Hengelo - verlicht bijgebouw - Lichtenberg Exclusieve Villabouw

85 jaar ervaring - eigen vakmensen - transparant in kosten - alle disciplines in huis

Rietgedekte villa te Zeist

Lanen met hoge dennen in een buurt aan de rand van het bos. Een wijk met huizen uit de dertiger jaren afgewisseld met nieuwbouw in verschillende bouwstijlen.

Deze villa past in de bosachtige omgeving. Een groot huis, maar door de samengestelde volumes maakt het geen massale indruk. Voor een deel is de gevel gepotdekseld met donker gebeitst Douglas hout. De kap heeft een zogenaamde schroefdak-constructie. De onderzijde van de kap is voorzien van gipsplaten en naadloos gestuct.

Bij het metselwerk hebben we doorstrijkmortel toegepast, met de “doorstrijk methode” kun je één keer metselen en voegen. Deze toepassing is tevens ideaal voor terugliggende voegen.

Natuurlijke materialen

Op de begane grond zijn de woonkamer en keuken  gescheiden door zwarte openslaande deuren. In de woonkamer is een prachtig visgraat parketvloer gelegd en er is een sfeerhaard aanwezig.

In de woonkeuken is eveneens een sfeerhaard geplaatst tegenover het prachtige kookeiland. Hier is gekozen voor een natuurstenen vloer.

Tevens is er nog een werkkamer te vinden. Er zijn op de eerste verdieping twee badkamers en drie slaapkamers gesitueerd. De kinderen wilden graag hun slaapkamers op de bovenste verdieping.

De tuin is zeer diep en sluit naadloos aan bij de bosachtige omgeving. Door de twee trappetjes ligt de tuin over het algeheel wat lager en ontstaat er een speels effect. Genieten kunt u vast en zeker onder de prachtige veranda met het fraaie uitzicht op de tuin.

"Een groot huis, maar door de samengestelde volumes maakt het geen massale indruk.

Ruim 85 jaar ervaring

Benieuwd naar de villa's van Lichtenberg Exclusieve Villabouw?
Vraag dan gratis hier uw luxe inspiratiegids aan.

Scroll naar top